Driven by Nuffnang

2010-12-05

The Unproductive Week

Posted by Fira Tirona at 1:23 PM
Reactions: 
1 week


1 week left before i leave for UK, barang pun tak pack lagi. Rasa macam berat hati nak pegi sebab still memikirkan thesis. But since I've already submitted Chaps 1-4 for the Supervisor to read ok kot?. What i need to do is just to correct my paper (dah bape kali dah buat correction sampai nak termuntah darah) and email it to him by this week.

Tadi, pegi amik some stuff for winter from my best friend. Went out with her and her daughter. Comel tak igt betul anak angkat aku tu. Pipi selambak, peha mcm KFC. Haihh, kalau kawin 2 tahun lepas, confirm anak aku dah nak masuk umur setahun. Siap la aku masukkan TRIKIDZ nanti. Tapi buat masa skrg ni, anak2 buah aku jela akan menjadi mangsa untuk masuk TRIKIDZ nanti.. HAHAH.



1 week juga


I've not been training consistently this week. Tak tau la nape. Rasanya baru 8km je cover. Orang lain HARI-HARI lari 8KM. Haih.. Ape nak jadi la ni. This week rasa macam takde mood. Dah la tgh jiwa kacau. Penat la bercinta ni kalau most of the time nak argue. Lari pun tak letih macam gaduh tau. At least kalau penat2 lari pun dapat air, dapat medal dapat goodie bag. Ni kalau gaduh, dapat sakit hati/jiwa/otak and segala jenis sakit la. Ni i nk gi UK 3 minggu baru la nk baik-baik. Bukan senang ok nak pujuk2 aku. Maybe the best thing to do is just let it be la. Malas dah nk fikir.


3 weeks

The MUCH needed holiday. Dapat main snow, nak shopping masa BOXING DAY, Christmas-ing and New year kat sini. Will be back 3rd of Jan. But im definitely gonna miss my running sessions. So lps balik dari holiday, harus lah training kaw2 utk my 1st 21km race. Borneo here i come!



Yesterday

Congrats FaR on your engagement!. Sgt simple majlis semalam. Rilex and tenang je. Makan pun best.hihihi. After that i headed to Sg Wang to get some magz for me to read on the airplane nanti. KL sgt HAVOC smlm. I bawak kereta pun macam gangster dari kampung mana ntah. Celah sini, celah sana. Potong sana, potong sini. Nasib baik la kereta cute. Haha. Dapat magazine pegi plak my cuzin's house kat keramat. Dalam rmh pun havoc, mcm masuk kidsport plak. yang sorang dok main drums. Yang sorang tu buat aksi acrobatic, yang sorang tu nangis2. Haih, kanak2.


Tapi macam mana pun, my heart was at ease when i got to meet you. I wonder if you felt the same way too?

p/s: sorry la lambat sejam...jam sgt!

(Ehhhh, kenapa tetiba berbunga2 ni? Perlukah?)


Ok, nak pegi tgk CSI jap. Fav tu. Till next post!

1 comments:

kaki LARI on December 6, 2010 at 11:24 PM said...

happy holiday! enjoy yr trip :)

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare