Driven by Nuffnang

2011-02-15

15th Feb

Posted by Fira Tirona at 8:51 PM
Reactions: 
I'm well now. Got up this morning with no body aches headaches dan segala sakit la. Alhamdulillah. Today seems peaceful. Lepak kat rumah je. Listening and singing to the songs on my ipod. Cotton fabric hunting. *my mom and I sekarang jual kain cotton untuk baju kurung, handpicked. jangan marah dek non, kalau berminat nak tengok kain2 we all handpicked tu, sila email saya yer affira.khusani@gmail.com* ceh ceh sempat promote. 

I was supposed to go running petang tadi. Hajat di hati nak run 10km la konon2nya. Tapi hujan lebat plak. Blessing in disguise la kot. I just got better kan. Kang kalau pegi "merempit" (tu perkataan fav kakirunner, haha) 10km kang KONG balik. Sepatutnya juga pagi tadi Ruby and the geng pegi hiking kat Gunung Angsi. Tu pun frust tak dapat join sebab i just got better. Kalau i ikut gak diorang this morning , mau i kena marah ngan bonda tercinta. So basically the whole of today menjadi anak dara yang baik duduk rumah je sambil surf internet, stalk fb and blogs orang sket, layan youtube sket, layan kerenah my mom yang nak try dengar lagu from my ipod, kasi dia belek2 barang online sket. That's about it la.  Just felt so good duduk rumah je. Rilex je. Kalau rumah ni depan pantai lagi best kot. Feeling sket. Wow, that would be my dream house. Rumah near the sea.
Gonna just enjoy the final hours of 15th of February ;)


p/s: i was wondering about something today. perlu ker bercinta lama?

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare