Driven by Nuffnang

2010-03-02

Cerita Kahwin

Posted by Fira Tirona at 8:40 AM
Reactions: 
HA!. Ape kes dengan title entry hari ni? Adakah cik fira nak berkahwin? Takpun ada antara rakan-rakan blogger ku yang nak kawin? Takpun ada putera raja datang melamar cik fira? (hahaha). Tettttttttttttttttttttttttttt! sumer pun salah!.


Tak, sebenarnya cik fira nak share dengan korang satu blogsite kahwin ni. Mungkin ada yang dah jadu fanpage kat facebook and mungkin ada yang dah start membaca blogsite ni for reference or just suka-suka baca untuk tambah knowledge on it. When i first got to know about the blogsite kat facebook, i thought " blogsite menda la ni". So, out of curiosity click la gak website tu. Interesting part was fellow blogger (Aidi Amin) adalah one of the writers dalam blog tu. He's a good writer i must say. OK, balik pasal blog ni....



http://setelkahwin.com/blog/

Go! to that website. Banyak yang dapat dipelajari. Even tips nak tau kalau2 si dia yang korang suka tu dah berpunya ker belum pun ada. Pada yang dah berkahwin, tips untuk memikat hati isteri pun ada. So...sila la layari bahtera ....eh blog tersebut for more info. Kang kalau cik fira cerita over2 kat sini, marah plak bloggers2 blog tu. Hahahah.


suggestion pada blog setelkahwin: tulis la article tentang "cara pemilihan kasut yang sesuai untuk hari tunang/nikah/sanding pls? " :) (nak gak unsur kasut2 tu gak)

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare