Driven by Nuffnang

2010-03-13

Impian untuk menjadi seorang pengacara

Posted by Fira Tirona at 11:13 AM
Reactions: 

Cik fira ni memang suka bercakap. Kekadang suka berleter. Sebenarnya cerita yang fira nak kongsikan bersama ni sebenarnya cerita tahun lepas.

Cik fira pegi la audition untuk jadi pengacara untuk program iaitu 3R Freshy. Asalnya register untuk suka-suka. Sekali tu dapat the chance to be auditioned by fida and tini from 3R. Sangat nervous haritu sampai cakap BM pun pelat-pelat. Agak kecewa sebab tak dapat go through the next stage but it's ok, at least i had the experience of being in front of the camera. Who knows, i might get lucky in future. AMIN. :). Anyway, do check out this website and vote for them!

http://3r.com.my/dove/registration/viewvideo.php

atau just click pada TITLE post ni. tq :)



15 finalis telah terpilih untuk berjuang untuk menjadi pengacara program baru iaitu 3R Freshy. Tahniah buat you girls :)

3 comments:

Pwincess Farina on March 15, 2010 at 1:09 PM said...

way to go babe!!! i'm so proud of you for trying out *hugs*

fira tirona said...

ala na...citer tahun lps..tetiba terigt :). hahaha..thanks..:)

~kuyam~ on March 15, 2010 at 7:32 PM said...

wohhh,gud lah coz u have a guts to go for an audition.skrg xpat lg kot,later on who knows rite :)

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare