Driven by Nuffnang

2010-03-11

Louis Vuitton

Posted by Fira Tirona at 6:07 PM
Reactions: 

Louis Vuitton. Nama yang gah dalam industri fesyen antarabangsa malah kat Malaysia pun sangat famous. Selebriti-selebriti tanahair memang suka brand ni. Kelaaaaaaaaaaaaaasss sangat. Next famous brand would GUCCI followed by Burberry (baru nak naik kat sini), Chanel and the lists goes on la.Kalau u all pakai handbag LV ni (ori ker tak ori ker) confirm orang akan pandang. Tapi korang tak boleh auta cik fira ok, sebab, i boleh recognize kalau beg LV korang ORI ker tak..Jeng jeng jeng...=D

I myself suka the handbags. Nak suruh parents belikan boleh aje, tapi segan la kan. Dah la tak habis blajo lagi, ni sibuk nak bergaya sakan pakai handbag LV. Mudah-mudahan cik fira dapat mampu beli handbag LV bila dah keje nanti (include purse and kasut sekali can ar?..hahah).

Anyway, nak gossip la sikit kat sini.Hahah. Tadi cik fira was at her cousin's school to get her SPM results. So time tengah tunggu tu, tetiba terdengar la conversation 3 gadis remaja ni.

Gadis A: Omg, orang lain nak amik result spm, i plak yang nervous.boleh tak?
Gadis A and B: tu la kan...*gelak2 comel*
Gadis A: Oh u know what, haritu i beli handbag LOUIS VUITTON. Cost me RM3K.
*uishhh..cost you ker cost your parents dik oi?* kata hati kecil i
Gadis A n B: Yeke? ...
Gadis A: yup2.

Pastu depa pot pet pot pet ape i pun dah malas dengar la. Tapi tu la dia. Remaja-remaja zaman sekarang. Kecik2 dpt LV. Haritu cik fira nampak this school girl pakai beg BURBERRY yang i idam-idamkan tu.During my school days, brands yang gah pun macam QUICKSILVER la, BILLABONG la, paling glamer pun brand GUESS. Kalau dapat ape2 from GUESS memang happy tahap dewa 19 punya la! LOL!.

Kids these days are very very lucky.


0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare