Driven by Nuffnang

2010-02-05

It's near!

Posted by Fira Tirona at 9:44 AM
Reactions: 
The night marathon is tomorrow! Nervous gila ok! Rasa macam nak tercabut kaki aku ni! (over tul, padahal lari pun belum lagi.haha). Mestila nervous o-kay sebabnya esok sure ramai gila runners yang hebat-hebat. The ones that run effortlessly sedangkan aku pulak lari tercungap-cungap macam ikan terkeluar dari tempayan. *again being so dramatic*. Took my running kit yesterday at Putrajaya. Hope i'll just enjoy my run tomorrow and not be too worried about the race. Oh Oh, this even banyak sponsors tau. NtV7 ada, Nestle (bestnya, sure ada milo sejuk yang kita minum time hari sukan sekolah dulu.yum yum), 100+, FymFm pun ada. Macam-macam ada.

So, come join me tomorrow night at Precint 3, Putrajaya. Nak datang jadi cheerleader i pun boleh. Hahahahah.

EH!!!!!!!!!!!
I was suppose to write about my thoughts about my post yesterday kan(trend dulu and trend sekarang)?. I will!. Just stay tuned!

p/s: pencinta kasut kirim kasut baru dari kawan dia dari jepun.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare