Driven by Nuffnang

2010-02-26

Babysitter

Posted by Fira Tirona at 10:46 AM
Reactions: 
Hari ni tugas cik fira adalah untuk menjaga dua budak comel kepunyaan founder d'taste yang juga merupakan fairygodsister saya.



Maka, perlu beri diorang makan dan minum secukupnya.kalau tak, bila maknya call untuk check, anak perempuan beliau akan complain. -_-'.

Tapi selalunya takde plak yang complain. Sebabnya..


Cik Fira memangla babysitter yang baik!
*angkat bakul sendiri*


Tapi yang pasti, budak-budak ni dah breakfast. Dah tgk DVD ALVIN AND THE CHIPMUNKS sampai 2 kali and now tengah tido. *tarik nafas lega*. Sekarang bolehlah cik fira sambung baca buku ECLIPSE

Sekian :)


p/s: kalau mama budak2 ni baca blog cik fira sekarang ni, tentu kagum.ahahahha ...OK! nak baca buku sekarang!

Gambar-gambar dua budak comel akan di-post malam ni bersama dengan entry baru iaitu tentang ape yang terjadi kepada cik fira semalam.

Selamat menyambut Maulidur Rasul dan Happy holidays!



0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare