Driven by Nuffnang

2010-02-15

Botak+boroi+berduit=hensem and sangat cool?

Posted by Fira Tirona at 7:02 PM
Reactions: 
Mengapa dengan title sebegitu pada today's post?

Bukan nak mengutuk, ,mengata tau..but this story really tickles my heart

Earlier today i chatted with a friend of my uncle's and i tell you dia sangat la HOT MAMA walaupun dia dah ada anak tiga. MELETOP gitu tau!. Haha. Anyway, we were chatting about shoe, bags and tempat makan-makan yang best kat area kota damansara. Then keluar cerita pasal dia baru beli hanbag color kuning kat Braun Buffel yang berharga RM1****.** (harga tidak boleh disebut disitu ,haha). And i typed "wow!" secara tiba-tiba bila aunty tu sebutkan harga bag dia baru beli tu.

Ok, stop cerita pasal bag tu. Then i pun dengan selambanya tanya "how's uncle (referring pada hot mama punya hubby), fira tengok uncle maintain gila tak AGED sket pun"

Aunty menjawab: "Uncle dan TUA and GEMOK!"

Both aunty and I: gelak2 sambil letak icon gelak besar kat YM tu :))

Pastu dengan selamba aunty HOT reply balik...

Takpe, sebabkan dia bayarkan bag aunty beli semalam tu..dia HENSEM and COOL

Again.... i replied with that icon tergelak besar kat YM tu.

pAstu i jawab kat aunty HOt balik: Funny la u aunty! (padahal in real life mmg tgh gelak2 besar sebab aunty cakap cenggitu.


Oh aunty, walaupun uncle dah tua gemok and boroi. dia tetap hensem di mata aunty kan?.haha.sebab tu jugak la aunty dapat gak bag yang bernilai rm1****.** tu.

Habis la i kalau aunty tu baca blog i ni..JANGAN MARAH K? PEACE OUT!

p/s: aunty HOT MAMA cakap dia tak jumpa apa-apa kasut yang menarik. betul tu aunty. i second that ;)

1 comments:

Anonymous said...

aunty dah baca....i tak hot pun baca ni....sebab memang sentiasa hot....lol

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare