Driven by Nuffnang

2011-01-13

to stop blogging for the time being

Posted by Fira Tirona at 9:23 PM
Reactions: 
I noticed that lately ni my blogposts cam tak berapa best. Bila i baca balik previous blogs most of it mesti ada cerita hati sedih. Orang baca pun boleh bosan. Yelakan, membaca blog minah yang selalu sedih/emo. Dah rasa macam loser la plak kan. Cerita pasal my running routine/ events pun dah makin lama makin takde. So i rasa it's best that i stop blogging for awhile la till i get better or happies things/topics to blog about. Rasanya kalau nk blog benda2 sedih better je la buat dalam personal diary. So takdelah nampak pathetic sangat.

So i guess that no more blogging for the time being. Nanti bila rasa macam hati dah riang or bila ada idea yang boleh menghasilkan topic yang best/provocative/mind-boggling/ lawak2. Then i'll resume again. At the same time boleh gak restructure balik layout design blog ni. Kasi re-branding sket (tukar url baru ke) or mana la tau tetiba jadi firatirona DOT COM ke? heheheh. Walaupun akan stop blogging buat seketika tapi i akan tetap baca blog2 orang lain. :p.

Till next post! (which is i tak tau bila LOL) ;)

3 comments:

kaki LARI on January 14, 2011 at 12:40 AM said...

alamak. saya nak baca blog sape lepas ni..haha :p

www.cikfiratirona.blogspot.com on January 14, 2011 at 12:46 AM said...

kaki lari: :) cikfiratirona nak undur diri kejap. akan blog balik jgn risau. kalau nak tau ape2 perkembangan cik fira..email je saya yer? :)

budleee on January 18, 2011 at 6:28 PM said...

i suka online frienship..

senang kenal senang bla

instant..

it will get better only after i get to meet them

luckly dalam 200 lebihan kawan in my facebook.. i kenal or pernah jumpe di suatu ketika dahulu dlm around 150?

hmm perhaps i should really check if i do know them or not LOL

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare