Driven by Nuffnang

2011-01-05

back to life back to reality

Posted by Fira Tirona at 12:04 AM
Reactions: 
back home. home sweet home. rindu rumah. rindu katil, rindu bilik, rindu kereta dan rindu macam2 lagi. tapi yang paling tak rindu is kembali ke realiti kehidupan. well it's not that i hidup dalam alam fantasi macam alice in wonderland tu but cam malas nk face the real deal. ahah. boleh tak cenggitu?. ishh..cannot2 like this. must be positive sebab dah janji pada diri sendiri over a lot of things.

But right now, i got to get my sleeping time fixed. feeling to jet-lagged. pening. nauseous.

Till next post when i'm feeling less jet-lagged. Hiks


p/s: cam kemaruk nak makan benda yang best plak time2 macam ni.ish2

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare