Driven by Nuffnang

2010-11-01

Forget and be forgotten

Posted by Fira Tirona at 12:00 AM
Reactions: 
Bagai kacang lupakan kulit


Sometime we forget on where we stand. Pepatah melayu kata lupa daratan

Ceh, ni apehal plak tetiba emo ni?.

Hm, teringat kisah silam kot. Sebab tak semestinya orang tu akan baik/ingat kat kita kalau kita terlalu baik hati atau seangkatan dengannya dengan orang tu

I've experienced this lots of times. Tak kisah la relative sendiri ke, kawan-kawan ke or "kawan karib selamanya" a.ka. bff (best friend forever)

Will u know if someone would do that to you?. I can


TEKAD

Saya, CikFiraTirona bertekad untuk tidak masuk apa2 race mulai bulan depan sehingga tahun depan. Sekian.



SHOPPING

Rasa macam nak beli spek baru la.. Oh well, i have this long term relationship with this thing. Rasa-rasanya relationship for LIFE!. Kalau rasa2 macam nak ada rupa macam Eva Longoria ke, Kim Kardashian ke, pakai la contact lens yg berkaler2 tu atau pakai jenis yang bagi effect mata besar macam doll tu. Oh well, di sebalik kanta lekap tu semua. Ku tetap NERD. Ala-ala macam cerita Ugly Betty tu.. Haip! .Favourite saya tu ok?!.Hahah.Siap beli ada collection lagi sampai season 4. ;)

Rasa jugak macam nak beli kasut baru. Me wants to get new pair of Wedge shoe la. Yang ada tu tapak macam nak tercabut je ala2 seperti nk say SAYONARA to me. I really like that wedge, kasi effect yang sexy pada diri i..Oppps,, terover plak!. Hahahah


1 NOv 2010

Hello November! Pls be kind to me.. thanks! :)

2 comments:

Pwincess Farina on November 2, 2010 at 11:17 AM said...

hahahaa same here. nerdy at heart. i missed our uni days la...esp bile aku lepas broke up and started to open up with u guys...missed those days...the laughter...without a care in the world kannnnn!

www.cikfiratirona.blogspot.com on November 2, 2010 at 12:10 PM said...

i miss those days too babe..u better make it up to me..nnti kau dah kawin..susah nk hang out semua.

renung2kan ..dah selamat beramal! ahahah :p

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare