Driven by Nuffnang

2010-11-18

Emotion

Posted by Fira Tirona at 4:59 PM
Reactions: 
Terasa emotional pulak today. Thanks to Cik P yang datang sering mengunjungi ku every month. Tu takpe, dia suka buat i craving macam2 benda. Brownie cheese cake la, waffle la, goreng pisang la, keropok lekor la and macam2. Kalau seminggu sebelum Cik P datang lagi la teruk my cravings. aduhai, kalau dah pregnant nanti ntah macam mana la kan. Haha. Ni pun dok tengah typing ni tengah kunyah almond cookies mama buat semalam. Bukan sebab craving sgt pun tapi sebab belum makan ape lagi. Ha, nak jadikan cerita bila Cik P datang first day dia suka buat i tak berapa nak makan, mungkin sebab dia dah bagi i chance bedal macam2 kot? Hahah

Tapi cerita Cik P ni bukan la main topic sgt to today's post. Ok la mungkin sket la sebab emosi harini dipengaruhi oleh Cik P gak sebab dia suka main2 ngn emosi i sampai hormones dalam badan saya ni meronta2. Haih...kau ni Cik P. Pasal kau gak la aku tak dapat nak run 6KM pagi tadi. Dan sekarang emosi aku aku tak stabil macam zarah2 yang sedang bergerak secara rawak tau. Ishhh

Bila dah emosi ni macam2 la fikir kan. Hati pun jadi bunga2, jadi sensitive. Tapi boleh cover lagi la. Kalau kat rumah tak boleh nak cover sgt sebab bila tgk drama sedih, boleh menangis sampai mata lebam. Pastu terigt plak kisah2 zaman lampau. Haihh..overacting sungguh la. Tapi tetiba plak macam terasa macam i might have fallen for someone. Kkdg rasa macam a 17 year old girl plak nak fall2 for someone. Tapi perasaan tu bukan je harini. Tapi sejak 1st day rasa macam tu. OMG. sangat pelik. Hari2 selalu nk deny kan feeling tu.. Tapi makin lama makin.......

Sangat emotional la harini. Tetiba terasa yang trip to Liverpool tu satu idea yang baik untuk diriku. Nak tengok gak sape yang paling concern terhadap diriku yang cute ni.Eh, cute plak. dah.OK nak pegi makan! Bye!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare