Driven by Nuffnang

2010-10-29

Kembali pulih

Posted by Fira Tirona at 12:00 AM
Reactions: 
Hati dan perasaan

Takde la pulih sgt.Ok2 je. takkan la every minute nak emo2 kan? memang la nak kena ketuk kan. happy2 tu perlu. hidup kena kasi meriah sket.kalau yang terbaca blogpost saya yang tetiba teremo tu before this.sila abaikan ok?. sekian.hihihi :P. Tapi, queen of my heart ada pesan sesuatu tentang hati dan perasaan. Saya akan ikut nasihat ratu hatiku :)


Running routine

Yeah! I could run again. I was at KLCC park tadi. I just so love that place. Sgt best. Ramai runners. Rasa motivated. Tapi sebenarnya motivated bukan pasal runners yang ramai. tapi adalah.heheh.biarlah hatiku je yang tau.. My leg did hurt a bit la while running just now. But i tak nak la manjakan sgt as i've not been running for like almost 2 weeks. Rasa cam karat sgt urat saraf. Run and walked. Takde la gagah sgt berlari all the way.baru baik la katakan. cannot la gopoh2 kan. slow and easy does it :). Sempat la gak i melemparkan senyuman kat mamat seorang ni that was running the opposite direction of me. dah tu, dia dok pandang2 i.. comel kot saya ni..hahah *perasan*. senyum la je la, w'pun sket je. Kata senyum tu sedekah kan?. Tapi yang penting la kan, ada motivator kat sebelah i untuk berlari. Sorry la yer motivatorku, harini cm terlari laju plak. bukan niat nk lari dari u eh, tapi mcm nak lepaskan gian nk lari.maklum la dah lama sgt tak running. Siap kena tegur lagi "fira, asal laju sgt ni?".ha amik...siap sebut nama aku lagi which is very rare.kelakar pun ada. But overall, today's run was nice altho just 4k. Sgt best la klcc park tu. Its so gonna be one of my fav spots to go running.love the track. So from now on if i happen to be in Uni, i can just drop by in the evening, go run.chill and then go home. by the time sampai rumah sure terus FLAT.ahah.macam best


Thesis

Kembali on track. SKET JE LAGI FIRA OII!. FOCUS! You'll get to taste of success once u r done with it (walaupun lembab macam siput). Insya-Allah. Got to SPEEED THINGS UP!. Haih, esok nak kena jumpa Supervisor. Confirm la akan dengar bebelan yang membina dia tu. Sempat lagi i ni kan. tgh dok writing thesis. sempat lagi nk blog. Tkpela,therapy minda. (ha yela tu, nak sedapkan hati). ahahah


1 month

Nak membawa diri. konon2 cam cerita Eat Pray Love la kan. Ngada tak?. Harap2 plan jadi. Will be doing Christmas and ushering the new year English Man's style.hohohoho :P. i wanna end the year with my dear brother. Rindu u dik! sob sob


2011

Me prays for a good one for me. AMIN! Oh, lupa plak kena buat reservation hotel nk pegi phuket bulan feb tahun depan. Rasa macam nak pegi India gak. Tapi mesti ada yang tak puas hati nanti. ahahah :P


p/s: All of this are all bebelan dalam hati brought to life dalam bentuk blog. Rasa macam lega sket sebab not all things are best expressed in words but sometimes are best expressed by writing it down. tak kisah la dalam diary ke, kertas A4 ke mahupun dalam blog.


Ok kembali ke reality!

1 comments:

Pwincess Farina on October 29, 2010 at 2:45 PM said...

owh saye suke entry ini :)
celebrating Xmas and New Year in London i see! best2!

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare