Driven by Nuffnang

2010-10-21

Ubud Hanging Gardens, Bali

Posted by Fira Tirona at 5:55 PM
Reactions: 
I've been unwell for a couple of days. Tengah sakit2 macam ni pun still kena ngadap thesis yang never ending. Prof pun call soh buat corrections, dengan suara orang sakit dengan nada yang sangat kesian. i jawab "ok Doctor". With my aching body i walked into my room to see check out what was wrong with my paper. Tapi otakku blank sangat. Thus, decided to read on people's blog konon nak amik sedikit inspirasi. Tetiba i stumbled upon something yang menarik. I was like kinda smiling (effect orang demam, so cam weng sket kot?) while looking at it.

First look, terus jatuh hati. First look, terasa macam dalam cerita Eat Pray Love (yang i tengok 2 kali. 1st time tgk tak berapa nangis sebab nak cover ayu, 2nd time pegi nangis tak ingat punya sebab pegi sorang. plus kat TGV kepong time tu 5 orang je kot tgk EPL?haha).. OMG!, sangat nak pergi!!!

Click on the link below
---
----
----

Ubud Hanging Gardens, Bali




One word to describe this: serenity



Check out the pool design. omg!.


the spectacular view: blue sky, really green forest. oh so fresh. loves




romantic candle light dinner *ehem2*

So cantek rite? click on to the link. Confirm u all terngaga tengok this place. Sebab i myself pun was like clicking onto the pics again and again and again while imagining myself there having fun relaxing, soul cleansing and enjoying nature. Nak kumpul duit la macam ni.



Ok! back to reality! Mana la i letak calculator i ni. Sighhh


p/s: pencinta kasut sgt merindui seseorang ketika ini (haha.sempat)

2 comments:

kaki LARI on October 21, 2010 at 11:24 PM said...

nak pegi jugak!! boleh tak?ehehe

Pwincess Farina on October 29, 2010 at 2:46 PM said...

owh could it be that u were missing me??? heee~

Babe, serious cuns!!! I loike :) nak click2 jugak la =D

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare