Driven by Nuffnang

2010-04-06

Holiday!

Posted by Fira Tirona at 8:54 PM
Reactions: 
Jom pegi holidays?



Mana boleh cik Fira oii...thesis belum siap lagi. Keje takde. $$ pun takde

(korang boleh la kot)....


Tapi, walaupun cik Fira tak boleh nak pegi holiday jauh2 macam nak pegi London ker, Scotland ker...Ala...yang jauh2 jer la kan..

Tapi, my parents got me a luggage bag tadi!. They said for future use. Comel you.. Polka dot prints lagi. Tapi my mom punya (sebab beli utk bday present dia) and my brother punya (sebab dia nak pegi Liverpool sambung blaja..Insya-Allah..AMIN) lagi comel doh..





The one with the butterfly motives tu my mom punya. comel pls. Cik Fira punya yang the polka dots tu and my bro punya macam globe motive/map of the world.Agak comel gak la kan.

Hm....teruja tak?.

1 comments:

Pwincess Farina on April 8, 2010 at 8:48 AM said...

sssaaannngggaaaatttt ccccooommmeeellllssssss pls!!!!! i loike ur mum's...heee tapi awak punye pun saye suke...kalau i dapat sure my travel calendar full with activities...weh how much? muahaha

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare