Driven by Nuffnang

2010-01-05

Mama!, Kakak nak kawin gak!

Posted by Fira Tirona at 6:50 PM
Reactions: 

(courtesy of buyweddingdress.net cantek please :) )

"Kawin tahun ni? Ish, tak la 2-3 tahun lagi (sambil buat muka sweet, ayu lagi confident)"

This will be the answer that i'll always give when asked "U bila lagi" or "Bila boleh rasa nasi minyak u plak". Adoi. (garu kepala). Cam ner nk kawin sekarang mak oii! Belaja pun habis lagi.OK, sekarang boleh tutup topic about when will i be getting married.

The final months of 2009 for me was filled with friend's weddings and engagements. Sampai tak terpergi pun semua. (Sorry eh kawan2). But anyhow, i'm always excited to see other people's wedding and engagement pictures. Its just that i'll just get amazed on how the wedding set up is done, how the hantaran deco is done (me even like to see what is on the dulang hantaran more.haha), the baju used by the pengantin, the theme of the wedding and so on..(lepas tu, akan berangan sorang2 on how my wedding will be..hmm.typical. tp tak kisah la janji diri happy.hahahha).
My dream wedding would be:
1) night garden wedding
2) nak pakai dress style modern tak pun baju kurung pesak gantung
3) live band (ceh ceh, over betul)
4) photographer and videographer yang terrer so that muka i dalam gambar nanti flawless
5) barang hantaran yang best. cake and cupcake fondant
6) ada fresh flowers
7) datang ker lokasi naik BMW X6.
8) tipu jer!. nama pun Dream Wedding. Tapi hakikatnya i would want a simple and nice and yet a memorable wedding for me, family and friends :)......(tapi kalau nak cincin emas putih with diamond dari tiffany boleh?.wah wah wah.sempat lagi tu)

Ok la, i better stop dreaming and think hard on what to give a dear friend of mine on her wedding this Friday!.

P/s: Its ok to dream. Yang penting wedding shoe kena tempah. LOL ;)

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare