Driven by Nuffnang

2011-03-20

suka duka

Posted by Fira Tirona at 5:26 PM
Reactions: 
SUKA

Dapat finishers medal masa KEC Unity Run pagi tadi. Rasanya macam dapat top 20 (kot). 7km in 42 minutes walaupun berlari dengan keadaan quads yang tak mengizin kan. Tertarik2 muscle (part tu tak berapa suka)
Dapat  makan sedap harini. Breakfast yang terbaek kat CHONG KOK KOPITIAM kat Klang. 
Belasah makan mushroom swiss kat kat BK tengah hari tadi.


DUKA

Kawan mungkin boleh makan kawan. We might never know what their intentions are

Kena rehab dari lari for few days kot. Quads muscles sakit betul. Perlu tuam dengan ais. Mungkin juga kena pegi swimming untuk kekalkan stamina since rasanya memang macam tak akan berlari untuk beberapa hari. Secret training yang lain perlu stop kejap kot. Ceh, secret la sangat :p. Tapi ENR tak lama lagi. Boleh ke ni?
 

1 comments:

edan syah on March 20, 2011 at 6:32 PM said...

congrats 4 yr run...
kalau training konsisten sure u can..

kawan ada dimana2..dtg dan pergi..be independent is better rite?

gud luck 4 yr ENR, kalau training consisten start dis week sure u can do..kalau tak just finish it..

jgn target tinggi2 kalau rase tak boleh ok.. gud Luck!

Related Posts with Thumbnails
 

Ramblings and Thoughts of An Urban Yuppie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare